Berätta, vad är det som händer?
– Tre datum (27/10,17/11 och 1/12) kommer jag att hålla i showkvällen Dragtastic Thursdays. Det är dragshow, livesång, quiz och allmän hysteri! Efter vårens succé på Melt så har frågorna från alla håll och kanter kommit om när och om jag ska fortsätta inför hösten och nu är det dags. Det blir helt nytt showmaterial inför en fantastisk publik på en underbar scen.

Det ska bli extra påkostat, hur märker man det?
– Framför allt på scenkostymerna och innehållet i showen. Eftersom Melt har en tacksam scen som är i princip gjord för burlesque och drag så kan jag utveckla mina idéer och överraska med något nytt. Och jag har planerat in allt möjligt snuskigt och galet!

Vad är Melt för scen, för dom som inte har koll?
– Melt är en resturang och bar som går under 20-tals-temat med fokus på underhållning så som burlesque, livesång och all typ av underground-underhållning. De har något speciellt att bjuda på varje varje kväll från tisdag till söndag och inför denna torsdag är det ingen annan än mig själv som det bjuds på!

Kör du detta solo?
– Jag kommer till mesta del att vara själv på scenen. Jag har ju från första början jobbat själv i drag och skulle aldrig vilja starta en drag-grupp om det inte kändes alldeles rätt. Eftersom jag numer även gör stand-up, sång och dragshow kan jag bjuda på ett stort paket, även om det är lite undanstoppat i silvertejp…

Till sist: Vad säger du om RuPauls Drag Race All Stars 2: Vann rätt queen?
– (SPOILER) RuPauls Drag Race är en realityshow där drugorna tävlar om 100000 dollar och en titel, det är inte en ”vänskaps-och-fans-tävling” där den mest omtyckta alltid tar priset. Det är en tävling och om man ser på det från det perspektivet så tycker jag absolut att Alaska Thunderfuck förtjänade att vinna… Även om jag gillar Katya mer.