– Jag vill locka en yngre publik till läder/fetischsamhället, säger Ralf Rasmussen, vinnare i Mr Leather Europe 2008-tävlingen som hölls i Berlin i helgen. Ralf är 24 år och bor i Köpenhamn, har två pojkvänner och jobbar ibland i baren på SLM. Han har tidigare också jobbar ideellt för Stop Aids i Danmark och hans budskap är ”Tänk på vad du gör och tänk på konsekvenserna”.
– Jag vill bli en ambassadör för yngre killar att starta i läder/fetischmiljön på ett mer säkert och tryggt sätt.

Ralf valdes till Mr Leather Europe efter att ha gett rappa svar under intervjun och efter att ha visat sin hundshow där han förvandlas till underdog. Det övertygade både publiken och juryn att just välja honom. Hans personliga favoritfetisch är BLUF-uniformer, det vill säga läderuniformer, och han sparar själv för att kunna skaffa ett komplett outfit. Hundlekar, blanka stövlar och dominanta killar med lite skägg är annat som får vår nye Mr Leather att gå i gång. Ralf verkar vara en kille som har mycket att ge och som säkert blir en utmärkt representant för läder/fetischsamhället under det kommande året.
Ralf tar över titeln från SLM Stockholms Martin Cedergren som valdes i oktober 2007 att representera läderbögarna i Europa.

Inför omröstningen var det lätt klädsel som gällde, Sveriges kandidat, Stefan Martin från Malmö, som skulle hamna på en fjärdeplats, står här som nummer två

Att ha titeln brukar innebära att man får resa och besöka klubbar och evenemang runt om i Europa. Första resan går till Sverige och Malmö som hade bokat honom sen tidigare. I maj så tävlar han för Europa i Mr Leather International-tävlingen i Chicago.

Ralfs gör sin show närmast i SLM Malmö lördag 1 november under Danish Night.


SLM København i QX GayMap