Den med åren allt mer populära drottning Elisabeth II väcker stor uppmärksamhet i brittisk gaymedia efter att hon uppges ha namngett en poplåt hon gärna dansar till!

Att hon väcks av toner från säckpipor konstaterar Pinknews.co.uk, men nu kommer alltså svaret på vad hon själv helst hör på. I alla fall om vi skall tro Chris Evans på BBCs Radio 2.
Eller så här: Chris Evans berättar att en väldigt nära vän var med på en middag med drottningen på Windsor Castle då det hela avslöjades.

Efter middagen och de högtidliga talen var det dags för musik. Och det blev svenskt. Det blev en låt om en dansande drottning, det blev ABBAs Dancing Queen.

Och enligt Chris Evans kompis berättelse skall så drottningen ha sagt högt så många kunde höra: “I always try to dance when this song comes on, because I am the Queen, and I like to dance.

Om nu detta räcker för påståendet att drottningens favoritlåt är den svenska gayklassikern som i alla fall får alla gay-drottningar att bli extra pigga, vet vi inte helt. Men som alla gay’s (nästan) älskar vi en drottning som diggar ”vår” musik!