Berätta om tanken bakom videon och låten!
Lean In skrev jag i Birmingham för lite mer än ett år sen tillsammans med Call Me Unique och svenska producenten David Ekströmer. Vi satt i ett hotellrum som hade superfin utsikt och pratade om rädslan en kan känna för att missa att uppleva och ta in fina stunder och tillfällen. Låten utvecklades sen till att handla om den oro som många av oss bär på, att missa att ta vara på chanser och människor som betyder nåt extra. Att våga leva just nu.  Videon spelade vi sen in i maj i Birmingham och jag ville med videon visa en sida av mig som inte så många sett tidigare, att jag även kan bli kär i tjejer och det kändes rätt med tanke på temat. Videon är gjord av walesiska filmskaparen Matt Allen.

Varför släpper du detta nu?
– Jag har under det senaste året jobbat fram mitt andra album och detta är första singeln och vi uppträdde med den live första gången för några dagar sen med ett band i Birmingham och jag är så stolt över hur det blev.

Vilken typ av musik gör du skulle du själv säga?
– Min musik är en blandning mellan soul, pop och hiphop och allt jag skriver och producerar kommer direkt från hjärtat.

Vem skulle du vilja släppa duett med?
– Förutom att få göra den här duetten med magiska och prisbelönta RnB- artisten Call Me Unique som jag gjort Lean In med, så skulle jag jättegärna göra en duett med Francis and the Lights. Jag inbillar mig att våra röster skulle funka perfekt ihop.

Singel?
– Jag är singel! Jag har märkt att jag ofta dras till människor som är väldigt snälla och som skapar något, typ musik, konst eller foto. Jag vet inte hur jag blir fångad, men en början är att vara väldigt snäll!

Varför namnet Adée?
– Namnet Adée har jag levt med i över 10 år och det är en av mina bästa vänner som kom på det åt mig. Det är egentligen en omskrivning av Ida baklänges. Ida är ju mitt riktiga namn.