Ibland står popstjärnorna på himlen rätt och allt bara klaffar. För det är väl självklart att om brittiska popveteranerna Steps ska göra en cover på en Mellolåt så är det Jenny Silvers ABBA-besläktade popdiscoschlager Something In Your Eyes från Melodifestivalen 2011!

Den brittiska kvintetten som nyligen återupptog sin popkarriär med Sia-skriva What The Future Holds är på G med ett nytt album och Jenny Silvers gaygalanominerade låt blir nu officiellt andrasingeln från den kommande plattan som kommer den 27 november. Låten släpptes idag och främst brittiska Steps-fans jublar sig hesa i sociala medier. Se bara reaktionerna nedan.

Detta är inte första gången Steps gör en cover på en svensk låt. 2017 gjorde gruppen en cover av Så Mycket Bättre-aktuella Helen Sjöholms & Benny Anderssons Orkesters Sommaren du fick/Story of My Heart. Men detta är första gången den i gaykretsar älskade gruppen plockar en ren Mellolåt att göra en cover på.

Thomas G:son & Henrik Sethsons låt gick till Andra Chansen 2011 där den slogs ut av Love Generations Dance Alone (som i sin tur slogs ut av Sara Vargas Spring for livet).