Yes. Jenny och Niklas åker till Storängen i Stockholm för att träffa Christer Björkman och Martin Kagemark. Paret träffades som sagt för 23 år sedan och åldersskillnaden är 17 år. Idag lever de ett stilla förortsliv och Jenny och Niklas bjuds på fika, får hjälpa till i trädgården och räfsa och rensa buskar. Och så blir det hämtmiddag på kvällen.
Under programmet blir det som vanligt samtal om stort och smått. Vi får veta att Christers jobb på Melodifestivalen stått i vägen för Martins solokarriär, om Martins tidigare alkoholproblem (han slutade dricka för åtta år sen) och Christers medberoende, hur Christers blodpropp i Israel för ett par år sedan förändrat deras liv och syn på kärleken och så blir det prat om parets funderingar kring den stora åldersskillnaden och om att skaffa barn.

Jenny och Niklas har besökt ett 20-tal par i serien, däribland hbtq-par som Lars Lerin och Junior, Marika Carlsson och Maria Sander samt Anja Pärson och Filippa Rådin. Samtliga avsnitt går att se på TV4Play.

”Tillsammans med Strömstedts”, TV4, ikväll 21.00.