Den 1 mars hade de premiär. Ikväll kör de sista föreställningen innan sommaruppehållet. Club After Dark har nu kört för utsålda hus i tre månader.
– Det har varit helt fantastiskt, säger Christer Lindarw. Jag är så glad och stolt över killarna i gruppen. Och för den otroliga responsen vi fått, jag har bara hört bra saker – och ingen saknar mig (skrattar).
Näe, hur är det med den biten, du skulle ju dyka upp om du fick feeling…
– Nej, jag har inte varit med en enda kväll i vår och jag har varken velat eller känt att det funkar. Det är en sån stor apparat och det är ny koreografi så jag kan inte ens vara med i La Dolce Vita-numret, säger han.
– Men den finaste komplimangen jag fått var efter premiären av Robert Fux, han sa: ”Jag var lite orolig att jag skulle sakna dig, men det var så mycket After Dark-känsla i showen att det kändes som att du var med fast du inte var det”. Jag tyckte det var det bästa berömmet vi kunde få, det var ju exakt det jag ville skapa med showen.
Och bra med folk har det varit?
– Ja, verkligen. Nu tar ju lokalen bara 300 personer, men det är kul att så många nya ansikten hittat hit. Det är inte bara våra underbara gamla stammisar, nu i slutet har vi även märkt att det krupit ner i åldrarna och vi ser stora tjejgäng som är runt 25 år. Och det är ju kul att dragshowen hittar ny publik.
Har det hänt några fadäser på scenen under dessa tre månader?
– Nej, inte direkt. Det är väl nån peruk om åkt av i nåt nummer, nån mikrofon som glappat och någon förfriskad gäst som vill upp på scenen och dansa, men de här killarna är såna proffs så de finner sig i allt.

”Nån nakenbild blir det inte i år”

Är det någon i ensemblen som vuxit lite extra under dessa månader?
– Jag tycker att alla våra ”gamla” medlemmar har steppat upp och blivit ännu bättre, och det sa jag ju åt dem innan, ”nu kan ni inte gömma er bakom mig längre”. Och de har verkligen tagit steget fullt ut. Och de nya killarna i gruppen har varit otroliga de också. Jag är så glad för dessa killar, det är ett otroligt bra gäng. Och de har så kul också, igår när vi pratade om att det bara är ett par föreställningar kvar nu så var det en som sa ”ja, men det är bara 2,5 månad tills vi får komma tillbaka igen”.
Ja, ni ska ju fortsätta i höst, blir det samma gäng?
– Ja, hela gänget är kvar. Och vi drar igång i slutet av augusti och kör på under hösten.
Vad ska du själv göra i sommar?
– Jag ska vara ledig, jag har ju nyss spelat färdigt Bonusfamiljen-filmen, sen har jag varit nere på Vasateatern och sett showen nästan varje gång de kört. Har jag inte suttit vid nåt av borden så har jag stått längst bak och tittat på. Men det är ju nästan alltid nån man känner av gästerna som är där.
– Sen har jag precis ”fått tillbaka” min terrass hemma efter att de renoverat den i en evighet så nu får jag äntligen lägga mig och sola igen när det väl blir varmt. Men nån nakenbild blir det inte i år. Folk är så lättkränkta och blir så sura när jag gör det så jag struntar i det. Krig, slagsmål och våld kan man minsann se, men lite bar hud, det går inte…

Biljetter till hösten finns på ticketmaster