TV

De glada figurerna i Springfield får en homoinnevånare snart. Mr Burns toffel Smithers får sällskap i staden att törsta efter samma kön.
Det spekuleras om vem den homosexuella ska vara och såväl Moe som Ned Flanders är på tal, men enligt rykten är det ingen av dessa. Nej, det är Marges syster Patty som kommer ut som flata under hösten. Stackars Patty som länge spelat andrafiol åt sin om möjligt bossigare tvillingsyster Selma och har nu tagit saken i egna händer och skaffar sig en kvinna.
Att Patty skulle dras till kvinnor är nytt men ledtrådar har getts tidigare;när hon såg Homer naken utbrast hon: ”Där försvann den sista biten av min heterosexualitet.”
Och hon gillar inte tjejsaker har hon yttrat i en tidigare episod av den omåttligt populära sitcomen. Dessutom nobbade hon rektor Skinners frieri för ett tag sedan.
Patty kommer också att äkta sin fru med Homer som vigselförrättare efter att han fått ett intyg på internet om att han har tillåtelse att förrätta gaybröllop.

Simpsons grundare Matt Groenig bekräftade också nyligen att en långfilm om Simpsons och deras vänner ska komma men först efter att serien slutat produceras.

Publicerad: 2004-08-12 00:00:00