Säga vad man vill men när Navid Kabiri drar ihop sitt Clean-gäng för att fixa kalas då är det party på hög nivå!

På fredag är det dags igen med ännu en Disco CupKake hos Backdoor där Tomten med sina nissar delar ut hårda klappar till alla stygga. Kanske en och annan även får försmak av ett riktigt hårt paket. Vem vet? Daniel Olsson och Leo B spelar.

Sen är det jul och himla lite fet julmat, för redan den 30 december är det dags för Guldrummet igen. Berns är platsen och kollar ni in bilderna från Guldrummets senaste fest vid Halloween, då Phil Romano och Marcus Ullmarker spelade, fattar ni att för mycket dopp i grytan inte hinns bantas ner till på bara några ynka dagar.

Så är det då dags för årets sista fest med Clean Groups turnerande cirkussällskap! För efter Backdoor och Berns är det Operaterrassen som får äran att husera gänget när klockan slår midnatt. Bästa utsikten över nyårsfyrverkerierna är bara en av alla pluspoäng denna natt! Fest till 05 såklart och du fixar biljetterna via QX Shop redan nu. Vi har redan sålt till snart sagt hela Europa till hotta snubbar som är sugna på att frysa röva av sig i Stockholm denna nyårsnatt! Så inget velande, fixa biljetten nu!

Och så bilderna från Halloween-festen. Bli inspirerad! Han är fin den där Navid!