FREDAG

För en perfekt start på din fredag så bör du direkt efter jobbet bege dig till Secret Garden, Side Track eller Patricia. Börja där med lite drinkar och öl. Du kan självklart spendera hela natten på ett utav ställena men det är din förlust om du missar Drag SyndromeClub Backdoor. Gruppen började med att köra show på småbarer i London men senaste tiden har det fullkomligt exploderat. Räkna med en FET show helt enkelt. Gratis entré mellan 23-23:45, passa på. Där kan du dansa så svetten rinner fram till kl 05.

Drag Syndrome gästar Club Backdoor på fredagen.

LÖRDAG

Du bör vara sliten idag och det är okej. Men det är dags att ta nya tag för helgen är långt ifrån slut. Gå och ta en återställare på Secret Garden, de öppnar kl 12! Efter det har du tre helt olika, men ack så satans bra alternativ.

NUMEROS 1: Ölen får dig att känna dig lite dragig, perfekt. Club King Kong på Mariatorget har nämligen bjudit in tre nya dragvärdar, Chunki, Ceviche de Chocho och Brenda Mandlar. De lovar att ta hand om dig. Kommer du innan midnatt är det GRATIS. Ska vi prata i öltermer så är det TRE öl! Dina favorit DJ’s Inca, Bernhard och QX Ronny är självklart på plats och kör allt från eurovision, disco och house. Gay-on!

NUMEROS 2: Du har precis tagit sista klunken och börjar okontrollerat nynna på Lady Gagas ”Just Dance”. Well be my guest, säger Club Backdoor. Dit kommer nämligen Lady Starlight och kör sitt världsberömda liveset. Varför nynnar du på ”Just Dance” undrar du nu? Lady Starlight har nämligen varit med på alla Gagas turnéer utom den senaste. Därför nynnar du. MISSA INTE DETTA! Fullt ös medvetslös till kl 05.

NUMEROS 3: Du vill göra något du aldrig gjort förut. Vilken tur, för SLM har Öppet hus! Det betyder att du inte behöver något medlemsskap för att komma in, däremot måste du följa kvällens dresscode. Info om det hittar du på deras hemsida. Kom igen, lev lite nu. GLUTE och Carl L delar på musiken den här kvällen, succé!

Är du fortfarande osäker alltså? Välj och vraka från Gaymap!