Yes, nu har vi två dunderveckor framför oss med långhelger, sommarväder, gaykryssningar och rosévin som flödar. Men en sak i taget, vi börjar med den här helgen! Ledighet görs bäst tillsammans med vänner och dans så låt mig guida er dit.

TORSDAG

Urban Delis nya klubbkoncept Jolene bjuder in till torsdagsfest, en perfekt start på den här superhelgen. Fredrik Robertsson öppnar portarna kl 18 och tillsammans med Lena Berglund och Josefin Holmqvist blir det go musik och massa roliga happenings. En kväll är aldrig den andra lik på Urban Delis Takpark!
I DJ-båset står Mrs. Murphy och det ryktas även om ett härligt gästspel från Fredrik själv!


FREDAG

Göteborg

Dags för Club Queer på Park Lane och de har verkligen inte sparat på krutet den här gången heller. På plats är Lovers of Valdaro och kör sin nya singel. Dessutom kommer finfina Henrik Johansson och minglar med alla pratglada gäster.
Nytt för den här kvällen är att det kommer finnas en tredje bar. EN TREDJE BAR!? Där kommer det vara massa goa Backstreet Boys klassiker eftersom de spelar på Scandinavium samma kväll. Ultimata konsert-förfesten!


Stockholm

På fredagen kör Club Backdoor ”Hit Mania” och dit kommer inga mindre än Mange Schmidt, Miss Inga och Emma Järnfemma! Klubben spelar all dunderhits du kan tänka dig, förbered dig på att din röst kommer få en härligt rispig klang på lördagen helt enkelt.
DJ:s är CK & Christian och Armin. Kvällen till ära är det dessutom fri entré fram till kl 01!


LÖRDAG

Stockholm

För er som törstar ihjäl på både musik och alkohol kommer Mälarpaviljongen ha den perfekta kombon för er som inte orkar stå på ett dansgolv till kl 05. Det blir en kväll till Madonnas ära! Linda Sundblad kommer och spelar Queen of Pops bästa klassiker tillsammans med en hemlig gästartist!
Vill du dansa lite finns det självklart utrymme för det när DJ Micke Julander börjar DJ:a! Det ska bli kanonväder så missa inte detta!


Till Club Backdoor kommer BUTCH, en av de mest uppskattade akterna de någonsin bokat. En riktig publikfavorit! Satan vilken fest det kommer bli! Tillsammans med BUTCH står även Vincent Rydell, Jeff Cooper och ArtBau på line-upen så förvänta er en riktigt fet kväll!


Malmö

Missa inte att SLM Malmö firar 30 år med party party, massa god mat, show och kanske några nya ligg. Byt ut en seg lördag mot en trevlig kväll i vänners sällskap och kanske gotta till det med lite snusk också? Läs mer om det här!