Redan tidigare har QX skrivit om två fester du kan hänga på i Stockholm för att fira in det nya året!

Dels är det Fräulein Fraukes fest på temat Divine Dekadence i en Crystal Ball under ledning av Mercury Presents och Frauke själv.  Såklart är detta festen där du klär upp dig i det mest kreativa du vill bjuda på! Läs vad vi skrev tidigare om denna maskeradbal de luxe på Nalen!

På Hobo Hotel är det Funhouse och Haus of Freakshows som mellan 20-01 bidrar till Hobo Hotels nyårsfirande. Funhouse styrs av Seymour Bottoms som lockar QX läsare med bland annat ”fascinerande framträdanden” under en ”förtrollande kväll”.

Kvar i Stockholm är SLM ett säkert kort för fetischintresserade killar. Klubben håller öppet för alla medlemmar, men det är inget krav på dresscode. Så ni som går på flådiga Nyårsmiddagar kan razzla ner i källaren i era smokingar och frackar utan problem. Öppet till 03 och entré för alla är 60 kronor.

På Secret Garden satsas det stort med supé 3 rätters från kl 19.00. Men, berättar Michael Kröger, vill man bara komma förbi på ett glas så går det oxå bra. DJ Filipe och DJ Mika får igång dansgolven.
– Vid midnatt blir det kramkalas på Secret Garden med lyckönskningar om ett gott 2024, utlovar Kröger.

Gaynattklubben Backdoor håller stängt den 30 december för att öppna upp igen med stort partaj den 31:a. Laguppställning på nyårsnatten: Main Pop/Hits/Eurovision floor där Leo B. inleder mellan 23-01, följt av multitalangen (både DJ-mästare och QX-krönikör) Mohamed Touzari som spelar till 03 följt av Emilio Ramos som avslutar nattens fest. På The Hole Tech/House-golvet är det Ms. K som startar vid 01 och Bernhard som tar över vid 03 och kör till klubben stänger klockan 05.
Syskonklubben The Blue Oyster Bar har stängt på Nyårsafton men kör istället extra kalas på lördagen mellan 16-03.

I GÖTEBORG är det fullt ös hos Gretas på Drottninggatan. På självaste nyårsafton är det glitter som är temat. Dj Mia spelar på huvudgolvet och Alex på Top Floor. Fest även lördag med Mia som spelar schlager på stora golvet och Andy som tar hand om Top-floor och där fixar klubb-musik.

BeeBar stänger vid 17.00 på nyårsafton så dit går man såklart för att starta upp firandet! Öppnar gör de vid 11.30 så hett tips är en brunch!

SLM i MALMÖ håller stängt på sin vanliga lördags-klubbkväll. Mne på Nyårsafton öppnar de igen och kör samma som bröderna i Stockholm: entré 60 kronor och inget krav på dresscode.