Berätta, vad är det ni har har hittat på nu?
Magnus: ”Sean-Magnus Älskar Man” var en start, en introduktionskurs. Dels för oss, men det var även en test för att se om det fanns en publik som vill lyssna på två män som älskar och sjunger om män. Nu efter 55 föreställningar så vet vi det, och då kan vi ju inte lämna folk där tomhänta och vilsna.
Sean: Det är en livslång uppgift att vara en älskande människa och när man har kommit upp i vår aktningsvärda ålder så har man ju samlat på sig en hel del erfarenheter. Det vill vi dela med oss av.
Sean Magnus blev en succé med utsålda föreställningar runt om i Sverige, showen visades på SVT och ni har släppt skiva och även sjungit för kungen. Hur följer man upp det utan att känna prestationsångest?
Sean: Tack för det! Nu börjar det genast vrida sig i magen! Jag tror inte att vi ska tänka på att vi måste toppa våra tidigare ”framgångar”. Vi har så kul när vi leker fram våra sånger och texter. Det här är nåt nytt, nåt annat. Vi hoppas att publiken inte sitter och tänker på vår förra föreställning när de ser den här nya.
Magnus: Prestationsångest kan vara en väldigt intensiv men ack så nyttig kamratskap. Som om nån sitter och tittar intensivt på dig hela natten när du sover. Mysigt.
Är det en helt ny show med enbart nya låtar?
Magnus: 3-4 favoriter från första showen kommer att slinka med. Men annars är det nytt. Vi har letat och översatt i nästan ett år, sökt rättigheter och sånt. Och nya prator förstås.
Har ni någon favoritlåt i den här showen, nån låt ni känner lite extra för?
Sean: Det måste vara Bleka skuggans epilog (Libertango), Säg farväl (Lane Moje) och Den skönaste saken (Music to watch girls to)
Magnus: Nu ska jag hare bra tror jag blir en ny Sean-Magnus hit som handlar om rätten att få ligga still och lata sig och skita i alla 6-packs och gym och sånt. True colours i vår svenska version heter Självklar, handlar om bullying. Den ligger mig också väldigt varmt och engagerat om hjärtat.
Ni Sjunger fortfarande om män för män?
Magnus: Om män, men för vem som helst skulle jag nog säga.
Men med mest kvinnor i publiken eller?
Magnus: 25 % gaykillar 50%  kvinnor och 25% människor utan särskilt etikett alls. När väl straighta killar hittat till oss så trivs dom ovanligt bra. Det är kul.
Har ni drabbats av scenskräck eller trivs ni på scenen?
Sean: Jag älskar det! Fast när vi skulle sjunga på Berwaldhallen för två veckor sedan blev jag nervös för första gången sen premiären nere på Judy’s 2009. Jag har en sån respekt för den finkulturens högborg och trodde väl aldrig att jag skulle få sjunga där.
Magnus: Vi gör ju bara vad vi själva gillar och det som betyder nåt för oss. Och då faller det det där med nervositeten.
Har ni groupies?
Sean: Jag har haft ett en gång. Med ett skägg som anstår en riktig karl!
Kan ni säga en spelning som varit extra kul?
Sean: Skansen på Nationaldagen med svt och kungafamiljen var nånting alldeles speciellt. Och nypremiären på Astoria för två år sedan.
Magnus: Victoria- teatern i Malmö förra året i November var galet. Vi blev inropade flera gånger fastän showen var slut. Men QX gaygala förra året med alla dansare slår nog allt faktiskt och då fjäskar jag inte ens…
Om jag säger Melodifestivalen, vad säger ni då?
Sean: Tänk den som fick vara med i melodifestivalen! Det hade varit fantastiskt kul!
Magnus: Ja, förstås! Det är väl inget att hymla med. Det vore väl på tiden att två män sjunger om kärleken till en man i Mello eller?

”Sean-Magnus kommer igen” spelas fredag och lördag på Victoriateatern i Malmö.

http://www.seanmagnus.com
http://www.victoria.se