Klippet släpptes i går och innan tolvslaget hade det delats flitigt på Facebook och visats nästan 50 000 gånger.
– Är det sant?! Jag visste inte det. Jag har jobbat hela dagen, så jag har inte hunnit kolla. Men det är fantastiskt, säger Bianca, som tidigare gjort Shitsnubben-videoklippen.

Den här filmen handlar om hur Bianca kände efter att hon i vintras blev kallad blattehora av några helt okända snubbar på tunnelbanan.
– Mest förvånande är att folk, efter att jag berättat vad som hänt, frågat vad jag hade för kläder. Precis som om det skulle göra händelsen mer legitim. Och det många inte kunde förstå är att det handlade om nyktra vita medelålders män och inte om några unga blattkids, säger Bianca.

Hon menar att det här inte är första gången hon utsatts för sexism.
– Det hände hela tiden i skolan.
– Jag är blond och har stora bröst, så när jag är ute och dansar är det typ standard att folk tar på mig, eller kommenterar mina bröst, säger Tiffany.
– Sexism och rasism är extremt vanlig i Sverige, säger Bianca.

Systerskap. Tiffany och Bianca Kronlöf.

Hur firar ni kvinnodagen?
– Jag har en föreställning i Stockholm, som Tiffa kommer på. Sen ska vi på Bangfesten, där jag ska vara konferencier.
(”Har ni ingen större sopborste?”, ropar Bianca, som städar upp efter sin teaterföreställning i Karlstad. Tydligen har de hällt ut ett helt paket makaroner på golvet.)
– Det blir späckat schema för mig. Jag jobbar mest hela tiden. Jag har till och med somnat när jag onanerat och använt min rabbit. Sen har jag vaknat av att rabbiten ligger och vibrerar morgonen därpå. Men kaninen blev nog inte så ledsen att jag somnade ifrån den, säger Bianca.
– Jag ska försöka klämma in någon demonstration också. Jag hoppas att det blir som en folkfest och att alla är glada, säger Tiffany.
– Fast det är tråkigt att dagen ens behövs, säger Bianca.

Vad vill du säga till alla kvinnor?
– Värna om systerskapet!

I videon rappar Tiffany: ”Jag ska ge duvorna i ditt kvarter laxeringsmedel, så när du går ut får du bajs på dina kläder. Hur kom ni på den textraden?
– Vi lägger väl oss på samma nivå, som de som kallar någon blattehora. Det är så dumt att det blir roligt. Det är ju bättre att man önskar att någon får lite bajs över sig, än får en fet höger. Bajs är ju rätt kul dessutom. Växer man ifrån kiss- och bajshumorn, så har man blivit tråkig!, säger Tiffany.

Hon var också med och producerade Shitsnubbar-klippen och systrarna bor ihop.
– Det är lite som Mumindalen hos oss. Det är mysigt! Och när någon kommer förbi, så blir det fest, säger Tiffany.

Ni borde ha en Muminfest.
– JA! Du får vara vilken Mumin du vill. Eller så kan man vara duvbajs, säger Tiffany.

Haha. Vad ska man ha på sig då?
– Jag tänker mig ett stort vitt lakan med gröna fläckar. Fast då kanske man ser ut som en Ku klux klan-medlem och det går nog inte hem på en queer henfest.

Varför gröna fläckar?
– Men duvbajs är väl grönbrunt? Som en vit sås med grönt i. Fast jag har inte tittat på det så noga.

Haha. Jag ser absolut fram mot en sådan fest! Hejdå!
– Hejdå! Ring om du behöver något. Eller om du behöver prata om Mumin eller duvbajs, säger Tiffany.