Han liknar sig själv som en kringresande pizzeria där man får välja mellan tre olika pizzor. När vi pratar förbereder han sig för att åka ut till sin första hemmaföreställning. En förälder med barn har beställt gympapasset.
⁃ Totalt gör jag 12 hembesök fram till den 17 maj, men jag funderar på att lägga in extraföreställningar. Intresset har varit stort. Det är allt ifrån enskilda personer som vill ha hem mig till att man ger bort mig i present och det är 40 personer där.

Prinsessgympan, eller Spänsta med Birgitta, är en LP-skiva som följde med som bilaga till tidningen Husmodern. Tanken var att kvinnor skulle träna i hemmet.
⁃ Det är spännande att se vad som händer när jag med min maskulina kropp genomför rörelser avsedda för husmorskroppar. Det känns kul också att vara en del i det vardagliga rollspelet. Att inte röra sig i teatersalonger utan använda hemmet för uppträdanden.

Föreställningarna är en del av Carl Olof Bergs examensarbete på masterutbildningen på Dans- och Cirkushögskola där han utforskar mansrollen och hemmet som scen.
⁃ Mitt syfte är ju att turnéra med detta, nationellt och internationellt. Vill sälja in det till teater och performancefestivaler. Målet är ju att bygga ett koncept som jag kan ta med från utbildningen, säger han.

Att ta hem en människa som man inte känner i sitt hem kan ju vara laddat, hur tänker du kring det?
⁃ Jag har inte något svar. Jag gör ju projektet via institutioner, som konstnärshuset i det här fallet. Många refererar till anonyma sexträffar från nätet när man tar hem en okänd person. Även där bygger vi ju som individer en scen, så hemmet är en tvetydig plats.

Andrology Showroom pågår 2-17 maj. Onsdag till söndag.
Konstnärshuset, Smålandsgatan 7.
Bokningstelefon 0769 – 45 44 44