Speciellt om ryjten gäller en tjej som gillar att hångla med Svenskar, har en okänd partner och figurerat i pressen med löpsedlar som ”Gagas galna lesbiska kväll”

Det var i november förra året som Momma och Roxy tog steget ut och körde nattklubb för första gången och det vart en grym succé. 500 biljetter gick snabbt åt och kön ville aldrig ta slut. Denna gång så fanns det plats för 850 personer och även i kväll lyckades man fylla lokalen med glada tjejer (och några få killar) Dj Romina, Felicia och Snygg-Jessica turades om att hålla dansgolvet välfyllt medans Diamond Dogs visade att riktiga män bär pumps och Silvana Solo visade att tjejer är grymma på rapp.

Någon Lady Gaga dök aldrig upp under kvällen men det var nog ingen som saknade henne heller. Brudarna här vet hur man festar på egen hand och hur man tar hand om sådana som Mona Sahlin, Liza Marklund, en Robinssonkändis och Idol juryns Andreas Carlsson (Som vägrade vara med på bild men raggade på allt som hade bröst och blonderat hår)

Det blev en ”galen lesbisk kväll” även om Lady G valde att festa på annat håll.