Såväl bland publiken som på scenen, de mest himmelska drugor som här kunde ses. Här har man lyckats till hundra procent med musikalen som är baserad på en gosse i en engelsk grå typisk arbetarstad, Jamie Campbells, liv och hans kamp för att överkomma fördomar och till slut få leva ut sina drömmar som dragqueen.

Jamie är skolans udda fågel, en kille som fantiserar om att bli dragshowartist. Publikfavoriten Oscar Pierrou Lindén gör rollen som Jamie på synnerligen gripande sätt. Många i publiken rördes till tårar. Men även glädjetårar och hejdlösa skratt. Medkänslan är helt enkelt stor och mycket gripande del av denna musikal.

Att vara gay är inte helt lätt i den lilla staden och det blir inte lättare när ens stora dröm är att bli dragqueen! Han träffar Hugo, en åldrad dragqueen-diva, som blir hans mentor och öppnar upp den värld som Jamie bara drömt om. Loa Falkmans tolkning av Hugo/Loco Chanelle är oslagbar. Sveriges och Malmös gay-elit var naturligtvis på plats vid premiären i Malmö, likaså QX utsände Lasse Hector som tog alla mingelbilder innan han rusade iväg till den häftiga premiärfesten…