I en somrigt rosa inramning gör QX Juni entré i fysisk form idag.

Lenas Anthems
Från ”Kärleken är evig” till ”En stilla depression.” QX har gått igenom alla Lenas största hits och fanfavoriter med den albumaktuella sångerskan.

Rainbow Roadtrip
I sommar uppmanas vi att turista i Sverige, QX listar därför 10 hbtq-ägda ställen från norr till söder som kan vara värda ett besök på din roadtrip genom landet.

Moa Lignell – om Idol, Gaygalan och nya albumet
”Jag tror att mina härliga fans anade min läggning innan jag själv gjorde det”. Moa berättar om processen att komma ut, inspirationen till nya plattan och vad hon har för förhållande till Idol-debuten When I Held Ya idag.

Fyra år sedan massakern i Orlando
Fyra år efter massakern på gayklubben Pulse kommer boken ”Vi är Orlando” av Johan Hilton. QX Pär Jonasson har intervjuat författaren om den hyllade boken.

Edward af Silléns favoriter
Vilka tre personer vill Edward bjuda på middag? Vad beställer han i baren och vad lärde hans första kärlek honom?

Sju nyanser av rosé
QX tipsar om rosé, eller som vissa kallar det, sommarvatten. Här är de snyggaste och mest omtalade rosévarianterna.

Karantänkul
Det gäller att hitta roliga sätt att fördriva tid som man tidigare la på att vara ute på stan och svira. Brädspel är definitivt ett sådant. QX samlade en testpanel för att testa åtta olika brädspel.

QX checkar in på Grinda
QX tog båten ut i Stockholms skärgård och checkade in på Grinda Hotell.

Dessutom berättar vi om hur ett brittisk Eurovision-fan förändrat lördagarna för många i vår, spanar in senaste Charlies Angels-filmen med Kristen Stewart, och så skriver Mian Lodalen krönika. Detta och mycket mer i QX Juni.

Här kan du läsa QX digitalt

Ladda ner appen Tidningen QX!

Vi kommer steg för steg att utfasa användningen av Issuu och istället helt använda appen Tidningen QX för dig som vill läsa tidningen via dator, i läsplattan eller telefonen. Ladda ner appen så får du en bättre läsarupplevelse och tidigare nummer samlade i appen.

Hämta i App Store Ladda ned på Google Play

Google Play och logotypen för Google Play är varumärken som tillhör Google Inc. Apple och Apple-logotypen är varumärken som tillhör Apple Inc., registrerade i USA och andra länder. App Store är ett servicemärke som tillhör Apple Inc., registrerat i USA och andra länder.

Här kan du börja prenumerera på QX. Länk till nya numret skickas inom en dag.

Prenumerera på QX

Prenumerera på QX digitalt