Jacy´z Hotel & Resort har 233 rum, flera restaurang- och barkoncept så som lunchiga Gaby’s Canteen & Deli (där man kan köpa med sig saker hem) och amerikanskinspirerade Archies, takterrass, pool club och aktiviteter som biljardbord, pingpong, blomsterbutik och golfsimulatorer. Tanken är att när du väl checkat in så stannar du. Ett perfekt resonemang när QX checkade in en kall vinterdag i december…
Hotellets interiör är inspirerad av Las Vegas 60-talsglamour och en riktig fest för ögat med sina genomsnygga val av trä, marmor och varma tyger. 

Incheckningen går snabbt och smidigt och vi får ett rum på 16:e våningen. Utsikten från rummet är hisnande, och inredningen är ursnygg. Jag börjar genast tänka på vad jag skulle kunna göra om hemma för att få till det lika mysigt.

Jag byter kvickt om till morgonrock och tar hissen upp till Pachanga Poool Club på hotellets 28:e våning. Här finns uppvärmda pooler, bastus (ånga och torr) och många sköna solbäddar framför brasan. Efter att ha beställt en cocktail och lite småplock från den eleganta menyn känner jag att värmen i kroppen börjar spridas. Det enda jag skulle kunna invända mot är den intensiva musiken som är aningen för lite “relaxig”…

Slutbadat, och det är dags för lite träning i det välutrustade gymmet, Coach K, som är både för gäster och medlemmar och där man kan köra rundor i maskinerna eller gå på gruppass.
Middag blir det i Gogogaga, en (redan) väldigt populär asianfusionrestaurang högt upp i huset. Här ligger också en snygg cocktailbar med fint utbud. Gogogagas avsmakningsmeny visar sig vara något av det bästa jag ätit på svensk mark. Perfekt balanserade portioner där varje rätt är en smaksensation. Servicen är också mycket trevlig, framförallt den skäggprydde hovmästaren är ett under av charm och service. Jag kände inte igen de asiatiska ingredienserna, men allt utför magi för mina smaklökar: Grönkålssalladen med katsubuchi, parmesan och inlagda bönskott, cote de bouef med togarashismör, och den tempurafriterade broccolin med gochujang  är exempel på fantastiska lagom stora rätter. 
Dags att hoppa i säng, och sängen är en av de skönaste jag någonsin sovit i, så jag somnar i ett nafs.

Frukostbuffén är riktigt välfylld och jag njuter av varma bagels, tjocka amerikanska pannkakor och kakbuffén. Jag checkar ut, nöjd och belåten och med ett löfte om att definitivt återvända till Jacy´z i allmänhet och Gogogaga i synnerhet.