Under den vecka som är en av välrdens största Björn-fest finns en mängd aktiviteter att välja mellan. Stan omvandlas till en enda stort björnskög.
Ett veckoprogram med massor att bjuda på
Bear dinner, Bear boat party, Mr Bear Germany 2009 och massor av stora fester och Sauna party under hela veckan.

Några av de andra barer i Köln för björnar, deras beundrare och SLM var självklart en del af den stora Bear Pride-festen:

Verquer på Heumarkt 46 är stället alla träffas på över en öl eller två med trevliga personal och disco i högtalarna. under Bear Pride fungerar det även som Bear Pride Info Point.

Zipp’s, är ett av Kölns SLM/Bear bar, ett litet men trevligt ställe med massor av folk och fantastisk stämning
Zip’s i QX GayMap

Cox, som är Tysklands mest kända Bear bar, okså ett litet med trevligt ställe att trängas med dom stora björnarna
Cox i QX GayMap

Boners, är till vardags ett litet mer kinky ställe som bjuder på lite mer än det vanliga. Med darkroom, sling room och crusing med två barer.
Boners i QX GayMap

Butch&Bear mega disco nightGloria-Theater var den stora ”officiella” festen, med stort dansgolv och chillout område. Festen blev snabbt utsåld och fylldes med ca 1000 stora håriga män och deras beundrare som dansade till tidig morgon.

Bear Night är tävlingen var Mr Bear Gremany 2009 blir korad. Detta år var det Country Bears tema. Dragshowartisten Bernd von Fehrn som host och efter tävling blev det stor discofest till sen kväll.

Utöver det ”officiella” program för Bear Priden var det Cock-pit festerna, både fredag och lördag

Fredag arrangerades Cock-pit XSBlumengold, en mer rå fest med ett par hundra gäster. Festen pågick till väldigt tidig morgon med techhouse och electro musik.

Lördag kväll var där den största fest under hela veckan, Cock-pit XLAlter Wartesaal med ca 2000 stora män. 2 dansgolv och Dj’s som spelade allt från House, Progressive, Techhouse till Minimal.

Söndagen var där Bear Boat Party, en segeltur runt i kanalen med middag och underhållning. Efter båtturen är det barhopping som gäller på Zipp’s, Cox, Verquer och Boners.

I maj arrangeras Bear XXL Cologne weekend, en mindre version av International German Bear Pride Cologne


Björnträff i QX GayMap
Bearparty.de