De flesta av oss har läst eller hört om mannen på SVT som sagt upp sig efter att sex-videos läckt ut där olika sexuella situationer äger rum. Kvällspressen som verkar vilja mjölka den här nyheten till oändlighet har gett honom namnet SVT-onanisten.

Många har haft åsikter kring att SVT kanske fattade fel beslut som avskedade mannen och ord som nymoralism används. Efter att ha läst Ronny Larssons krönika på QX kände jag mig ganska upprörd då just han är en av dem som anser att SVT överreagerat.

Att runka på gymmet är för mig totalt främmande även om gymmets namn skulle vara en synonym för sperma. Att dessutom komma på gymredskap som andra ska behöva röra, i lokaler där barn rör sig är INTE ett normalt beteende.

”Jag skäms”

Varje gång bastun på mitt gym är «stängd på grund av otillåtna aktiviter» skäms jag. Antar att muslimer ibland kan känna samma sak när ett fåtal extremister begår attentat även om man själv lever i en verklighet där sådant är otänkbart.

Jag lever alltså redan med skam över att homosexuella sex-terrorister, trots att dom är minoritet, förstör för oss andra. Vi lever i en tid där nazistiska organisationer lyckas bättre och bättre med att lura vanliga människor att HBTQ-människor är perversa freaks vars slutmål är att legalisera pedofili.

Då tycker jag inte att gaymedia eller deras representanters fokus ska vara att släta över eller relativisera fundamentala sex-terroristers beteenden överhuvudtaget då dom allra flesta av oss sköter sådant hemma. Eller åker till Berlin.