Jamel Myles, 9, från Denver, Colorado berättade för sin mamma Leia Pierce att han var gay under en biltur i somras, rapporterar CBS News.

Till KDVR berättar hon om när sonen kom ut.

– Han såg så rädd ut när han berättade det för mig. Han sa ‘mamma jag är gay’, och jag trodde att han lekte något så jag tittade bak på honom, eftersom jag körde. Han satt ihopkrupen och var jätterädd. Och då så jag till honom att jag fortfarande älskade honom.

När Jamel började i fjärde klass efter sommarlovet hade han bestämt sig för att även komma ut till sina klasskamrater. Men då möttes han av mobbning vilket hans mamma menar var en bidragande orsak till att han fyra dagar senare tog sitt liv.

– Han sa till min äldsta dotter att barnen i skolan hade sagt åt honom att begå självmord. Han hann bara gå i skolan i fyra dagar, jag kan inte ens föreställa mig vad de sa till honom.

Skolan har nu gått in i krishantering med psykologhjälp och ett kristeam för eleverna. Samtidigt riktar Pierce ett finger mot barnens föräldrar.

– Jag tycker att föräldrarna borde hållas ansvariga för det som hänt eftersom de uppenbarligen uppfostrar sina barn till att bete sig såhär.

Samtidigt tillägger hon att hon inte önskar att någon annan familj behöver gå igenom samma sorg.