Mannen hade köpt biljetter till New Year’s Eve queer-fest som Push the Button anordnade. Men enligt Stuart, som mannen heter, så lämnade han och hans flickvän festen innan tolvslaget för ”eventet var en hbtq-fest, vilket det inte stod något om på hemsidan”.

Rob Holley, marknadsföringsansvarig och DJ på Push the Button fick ta emot de arga mejlen från Stuart. Han valde att lägga ut konversationen på twitter för att visa hur absurt det var. Rob Holley svarade genom att förklara att det är åttonde året i rad som Push The Button har kört sitt hbtq-inkluderande event.

På Eventbrites sida, där klubben hade information om festen stod det:

”Push The Button is queer-run and welcomes respectful music lovers of all genders and sexualities”.

Trots detta så hävdade Stuart att han och hans flickvän borde få tillbaka pengarna.

Tydligen missade Stuart och hans flickvän nedräkningen till tolvslaget för att de var tvungna att lämna klubben på grund av att de kände ett obehag. Varken han eller hans partner var ute efter att få se män kyssa varandra.
Den anledningen hjälpte tyvärr inte Stuart att få hans pengar tillbaka.

Robert Holley skrev att de inte kommer få några pengar tillbaka men Push The Button kommer donera deras motsvarande inträdeskostnad till hbtq-organisationen Stonewall. Snygg comeback.

Efter detta har Robert Holley blivit hyllad på twitter och många stöttar hans beslut att donera pengarna till välgörenhet.