– Bee-ägarna Ulf Olsson och Sten Gustafsson har en vision om en bättre värld, det är bland annat därför de väljer att skicka sin personal till olika platser och delta i Pride.
Det berättar Markus Gisslén som också berättar att baren, klubben och restaurangens personal är mixad, homo, hetero i ”en salig blandning”.
– Alla deltar ändå i Pride – det handlar ju om så mycket mer än vilken sexuell läggning man har! Det handlar om mänskliga rättigheter och kärlek!
Krogen deltog i paraden med två Mini-bilar – en cabriolet med Göteborgs trevligaste och gladaste druga Miss Fluffy som sprider glädje var hon än visar sig och Cirkusdirektören Tom som är känd för att smiska folk med sitt ridspö… mest känd för att på QX Gaygala gått fram till Fredrik Reinfeldt och sagt ”Ursäkta Herr Statsminister, men får jag lov att smiska er lite på stjärten?” varpå statsministern log och vände sig om och lät sig smiskas!

Med musik och dans lockades många att gå i Bee-följet, från början ett 50-tal, vid Rådhusplatsen som var paradens mål, flera hundra!
– Det är en fantastisk känsla att gå i paraden! Se alla glada ansikten som anslöt sig och dansade och sjöng med oss! Vår egen Linus agerade koreograf och lärde alla en dans vilket resulterade i att hundratalet människor dansade samma dans då Ivi Adamous La La La Love spelades, det kommer jag aldrig att glömma, avslutar Markus Gisslén som också tagit bilderna från Pride i Köpenhamn.


Se ännu mer bilder från Copenhagen Pride-paraden 2012 Wow – Vilken parad!