Hela dagen gick jag runt med fjärilar i magen, ett lätt illamående och yrsel. Jag var spänd inför mitt första besök på en fetisch- och BDSMklubb.

Några av mina vänner har länge tjatat på mig om att jag borde hänga med på Wish. Den här gången tog jag steget, eftersom jag hade en perfekt täckmantel – att komma dit som reporter.

Problemet var att jag inte hade något att ta på mig. Har varken sexiga kläder, eller några av lack och läder i min garderob. Men eftersom Wish-styrelsen underströk att det viktigaste är att man faktiskt kommer dit och inte hur man är klädd fick jag fixa ihop något. Det blev mina svarta vinterboots (med rosa skosnören) och en svart klänning. Det fick duga!

En av mina vänner hade tidigare skickat mig en bild på en klänning som skulle kunna passa utmärkt på Wish. En svart som inte täckte mycket av kroppen. Jag uppskattade hennes engagemang, men hann inte åka och köpa den. Till min outfit tog jag min vinröda baseballjacka (anade en viss ironi när en på klubben sa att hon tyckte att den var fin).

Wish är en stor inredd källarlokal och där huserar också läderbögarna, SLM. När jag kom dit frågade ordförande mig om jag ville ha en rundtur för nya medlemmar eller en reporterrundtur. Jag svarade att jag givetvis ville ha en för nya medlemmar. Hon visade mig runt och jag fick upptäcka både kors, gungor, burar, glory holes och piskor.