”Vi har allt du behöver till paraden”

Vad kan besökare skaffa sig till paraden här?
– Allt man kan tänkas behöva till paraden, flaggor, regnbågskritor, hattar, flugor, slipsar och skärp, you name it.

Om man känner sig kinky, vad har QX-shopen att erbjuda då?
– Här finns det kalsonger, dildos, kukringar och massa av Tom of Finland-prylar. Vi har exempelvis en kukring från Tom off Finland som är väldigt populär. Den består av en kula och en ring och är säkert helt fantastiskt för dem som gillar Tom of Finland. Perfekt för dig som är på väg till kinkykvarteret, säger Kjeller.

Vad kan barnfamiljer hitta här?
– Vi har barnböcker med hbtq-tema, nallar och armband i regnbågens alla färger, och barnkläder. Bodies och små tröjor. För familjer som gillar att baka så har vi Rickard Söderbergs kokbok, Opera och Bakverk, där kan man få recept på Rodolfos Pain Riche och Margaretas Drömkex.

Och till alla ungdomar, vad säljer ni till dem?
– Kalsonger, kepsar, hörlurar med regnbågssymboler, smycken, pins och armband med massa symboler, exempelvis björnar, homo, bi, trans, bdsm. Vi säljer även Elisabeth Ohlson Wallins snygga mobilskal till Iphone, Ipad och Samsung, motiven är från hennes egen konst.

Har ni några speciella erbjudanden?
– Vi har ett specialprenumerations-paket på tidningen QX och Qruiser guld för 490 kronor sedan har vi även ett specialpris på endast Qruiser guld för 300 kronor. Vi säljer biljetter till FemmeQ festen på bryggarhuset och det finns även biljetter till Moxys och Clean Groups fester här, säger Kjeller.

Redaktionen