2013 års kalendrar har vi redan tipsat om det vällovliga projektet med en WAD-kalender där snyggingar näckat för att få in pengar till WAD-Galan.
Även göteborgaren Franz Fleissner har skapat en riktigt, riktigt häftig kalender i år med grabbar som njuter i den svenska naturen! Spana in reklamfilmen!!! Boka snabbt som ögat de få ex vi har kvar – sedan blir det leverans vecka 2.


Från trotjänande naken-grabbs-förlaget Bruno Gmünder Verlag har vi i år plockat ut fem olika kalendrar som det finns några ex kvar av! Först till kvarn gäller!



Läderkillarna har i år en egen kalender som satts samman av showen Mr B! Här får du inte bara en ny kille varje månad utan dessutom en ny fetisch att inspireras av! Läder, gummi, skinhead… i stort snyggt format och tryck! Mer just fetisch än nakna kroppar.
Klicka på kalenderbilden här intill för att köpa!


Populära och väldans klassiska när det gäller pin up-aktigt killkalendrar är såklart Bel Ami. Årets kalender i storformat visar 12 snubbar utan en tråd på kroppen. Är man lagd åt att bli generad när föräldrarna kommer på besök och ser nakna karlar med pillarna i luften kanske man inte skall satsa på just denna kalender dock. Låt er inte luras av omslagsbilden – det är inte så oskyldigt som det ser ut!


Även fotografen Corbin Fisher tillhör inte de som tar bilder som passar i alla salonger och även om omslaget till 2013 års kalender ser ganska oskyldigt ut. Freshmen Class 2013 heter den och är i ett lite mindre format än de övriga vi plockat in från Bruno Gmünders produktion, 30 x 30 cm. Killarna är alla spritt språngande och några månader är det fler killar på bilderna.

Vill man inte ha en kalender där killarna är nakna och ”full frontal” så är det Rick Day och sportkalendern All Players som gäller i Gmünder-urvalet. Heta kroppar i sportkläder. Så där lagom fräck och sexigt!
All Player är i det större formatet – dvs 30 x 42 cm.

Sist men inte minst har Bel Ami kombinerat en sexig kalender med att samtidigt ge tips på positioner för ett luftfyllt 2013. En ny position varje månad som du och din/a partner/s kan testa på för att uppnå nya verkshöjder! Och – för att du inte skall misstolka bilderna följer det med ”beskrivningar” till varje position. Tur det!!!