Varför har ni stått er i sex år?
– Att vi har funnits i hela sex år tror vi är tack vare våra fantastiska gäster. Men också för att vi är hängivna till att servera högkvalitativ och närproducerad mat. Dessutom är Bee till för alla, oavsett etnicitet, kön eller sexuell läggning. Hos oss ska alla känna sig välkomna och vara som en del av Bee-familjen.

Vad är det bästa som hänt sedan starten?
– Tack vare våra gäster har vi varit nominerade på QX Gaygala de senaste fyra åren och helt otroligt nog har vi vunnit pris två av dessa gånger, vilket vi är mycket glada och tacksamma över! Vi har även haft turen att hitta en jättebra blandning av personal vilket har varit en nyckel till framgång.

Hur firar ni födelsedagen?
– Imorgon, torsdagen den 17 april är våran uteservering äntligen på plats. Där kommer våran alldeles egna roséexpert Nick stå och prestentera årets tappning av ”Crazy Tropez”. Senare på kvällen kommer legenden Emil Soundfactory och sätter fart på dansgolvet med klassiska dansmixar ni garanterat känner igen. Det vill ingen missa!
Och på Långfredagen fortsätter vi kalaset med Linus och mig i baren som vanligt bjuder på show. Temat för kvällen är förresten färgglad schlager! På påskafton är det DJ Tom som ser till att ni dansar er svettiga på golvet. Han levererar alltid den bästa och gayigaste house- & dancemusiken.