Jerusalemfödde Micky Friedmann har sin bas i Berlin och är resident-dj på La Demence Brussels, FLY Toronto, Matinee Circuit Festival Barcelona, och Angels Zurich. Han är en av de mest populära namnen inom ”Circuit”-scenen och nu på lördag återvänder han till Stockholm och Zipper.

Vad kan vi se fram emot på Zipper denna lördag?
– Varje gång jag spelar på Zipper så är det så underbar energi. Människor är så musikaliskt öppensinnade och jag gillar att spela upp nya låtar. Den här gången är det dessutom sporttema så grabbar som har en fetisch för sexiga sportkläder kommer att få en kul kväll och jag hoppas att se många nya människor på plats.

Vad är det du gillar med Sverige?
– Lugnet hos människorna, vänligheten, svensk design, fiskrätterna och såklart, vikingbyggda svenska män.

Vad blir årets stora partyanthem?
– Mitt nya spår Without Music, Micky Friedmann & Sagi Kariv featuring Michael Goyette. Originalspåret har redan gjort en runda på de stora ”circuit”-festerna runt om i världen. Och nu kommer alla remixarna att släppas på Guareber recordings, och dom inkluderar remissar av de bästa producenterna, så som Edson Pride, Ivan Gomez. Nacho Chapado, Mauro Mozart, Paulo Pacheco, Oscar Velasquez, Karim Kato & Isak Salazar.

Apropå sommaren, är du i form för stranden?
– Oh absolut. Mycket redo, jag är 100 procent klar för beachen.

Vilken kroppsdel är du mest nöjd med?
– Mina läppar.

Sist vi snackade var du nybliven singel och skulle ut och njuta av friheten, hur är läget idag?
– Jag är 100 procent singel. Jag är gift med mitt arbete och älskar det men jag är öppen för rätt kille. Jag skulle gärna slå mig till ro och gifta mig den dagen det dyker upp.

Mickeys hemsida

Mickeys Soundcloud

Promo video