En gång om året återuppstår en av de mest legendariska bland stadens gayklubbar – Regnbågsrummet. En gång i tiden placerad i Sturegallerian, men nu på tur i det gröna.
Jonas Andersson konstaterar att yr.no – den vädersajt vi litar på – utlovar 24 grader på lördagsnatten. Så på med era Andrew Christian eller Jack Adams och visa hur det kan svänga när DJ-kavalkaden startar:
Tommie X– ”preparty upwarmimg DJ”, följt av Stefan Wendin– ”resident DJ Regnbågsrummet Original”, följt av David Amberton– ”Bästa partydjen everdever” och så Marcus Castenfors– ”direkt från Williamsburg i New York”.
Eller ungefär i den ordningen.
– Världspremiär för Miss Nomal, den nya afrikanska dragstjärnan som tar draget till en helt ny dimension, berättar Andersson om lördagskvällens show. Och dessutom står på scen Little Jinder med texter nästan tyngre o skarpare än Lugn och Tranströmmer säger Andersson.
– Om en juli natt aldrig osat ljuv köttig erotik förr så äro nu natten redo in i ensligt plågat område, förklarar Andersson och lägger till att han inte menar SLM, utan just denna Regnbågsrummets natt på Mälarpaviljongen.
Så är natten all och vi går vidare ut i sommarnatten fest utmed Norr Mälarstrands kaj.
Det är inte för inte Andersson så ofta omtalas som legendarisk, denna lördagsnatt kommer stärka epitetet ytterligare ett snäpp!