Säsongsavslutning för Stand Up Yours

Hur känns det inför galan och vad kommer hända?
– Det känns pirrigt och väldigt roligt. Lineupen är fantastisk: Emma Knyckare, Melody Farshin, Dilan Apak och Moa Lundqvist från Tankesmedjan. Lisa Eriksson, Årets nykomling på Standupgalan och väldigt roliga Sara & Samantha som gör feministisk folkmusik. Och så kommer vi att ha prisutdelning av vårt pris: Riot Lol-priset för årets feministiska humorinsats! Plus en väldigt rolig hemlig gäst som en absolut inte vill missa. Allt detta och på Södrans fina guldiga scen- det kommer bli fantastiskt- alla måste komma, säger Pernilla Hammargren klubbdirektör.

Ett av Stand Up Yours signum är att skapa en humorkväll fri från sexism, rasism, funkfobi och klass- och hbtq-förakt där skämten sparkar uppåt. För er som tidigare har varit på Stand Up Yours vet att det är en kväll man sent kommer glömma. Stand up Yours har under året fyllt Södra Bar under sina humorkvällar men som vi alla vet så lider året mot sitt slut och så även Stand Up Yours. Pernilla Hammargren summerar året såhär:
– Vi är supernöjda med klubbens första år! Vi haft fullsatt varje gång och har typ bästa publiken som är väldigt peppig och grymma komiker som uppträtt hos oss.

Som sagt så har det varit fullt på Södra Bar under Stand Up Yours humorkvällar och avslutningsgalan blir inget undantag, men än finns det några biljetter kvar så skynda in och köp HÄR: Stand-Up-Yours-Stora-Gala