Det är inte för inte som QX läsare utsåg fredagsklubben Candy till Årets gayklubb 2014. Festligt, folkligt, fullsatt och helt galet sött!
Men även ett vinnande koncept behöver uppdateras! Så i natt kommer det otroligt populära Schlagerbaren får äran att musikmässigt förflyttas till stora golvet och därmed bli ett ”Main Candy Floor” där det ikväll är Alex som spelar.
”Candy Floss House” får uppgraderat ljud på det lilla golvet i en ”syndig” grotta. Dj Bernhard, Pamela och Jonas spelar för det som föredrar mörk choklad framför fluffiga marshmallows!
Och sköna Makkan kör på med hela raddan av RnB, hip hop, disco, 80 och 90-tals musik på ”Bon Bon Floor”.
Ni fattar poängen alltså: Trångt som VästkustKörkan var det i schlagerbaren så det ljuvligt ohämmade schlagerflaxandet riskerade slå drinkarna ur händerna och riva glasögonen från näsan – så nu ges det helt enkelt mer utrymme = färre olyckor!
Och ikväll är RFSL på plats med sin nya satsning Testpoint där utbildad personal kommer till klubbar för att samtala om hiv/aids och erbjuda test. Två gånger i månaden finns de på plats.
– Vi är alla väldigt spända och förväntansfulla på fortsättningen av projektet, och vi hoppas innerligt att ni alla tar chansen och passar på att testa er för att få koll på just din hivstatus, säger Peter från Candy.