Hej Erik Nielsen Engebretsen på King Kong. Varför satsar ni på detta så stort?
– Just testikelcancer och prostatacancer pratas det inte om trots att testikelcancer är den vanligaste cancerformen bland män i åldrarna 15-40, och prostatacancer är världens näst vanligaste cancerform. Många män dör alltför unga. Projektet November Foundation stöder forskning för bättre och snabbare behandlingar och bättre förstå sjukdomen.

Hur kommer insamlingen gå till rent praktiskt?
– Vi kommer att låta gästerna få chansen att stödja projektet i entrén på KING KONG med att betala en valfri summa extra som går till Movember Foundation. Det blir en frivillig donation som betalas i samband med entrén, men slås in som en egen produkt så att vi kan redovisa allt som kommer in och att hela beloppet doneras oavkortat. Man kan också gå in för att donera via våran Facebook-sida under den blåa knappen ”Sign Up” eller ”Gå Med” som tar dig till våran profil på Movember.se. Där kan man sedan välja ett belopp att donera.

Kommer man märka av satsningen på barpersonal, djs och i dörren?
– Främst kommer Heinz och älvorna gå i blått under november för att markera detta, och informera gäster hur man gör om man vill donera. Sen kommer det nog vara ett par extra mustascher på KING KONG…

Vilken känd man i världen bär upp en mustasch bäst?
– Så klart är det våran Madam Heinz!

Hashtag: #KingKongSthlmMove