Dylan Geick går på Stevenson High School, utanför Lincolnshire, norr om Chicago. Han är en av skolans mest framgångsrika brottare och ska representera skolan i sporten nästa år på stora Columbia University. Han är öppet gay och hoppas kunna vara en stor förebild för många unga homosexuella atleter.

Han berättar för OutSports att han inte hört en enda negativ kommentar om att han är gay, varken av lagkamrater eller tränare.
– Skolans brottningslags motto är ”Alltid tillsammans”. Vi lever ihop och vi delar allt, vi är en familj, säger Geick.

Om hans motståndare haft något emot att brottas med en Dylan så har dom inte visat det. Eller jo, en kille slängde ur sig dumheter om bögar på Instagram men istället för att bemöta honom i sociala medier la Dylan Geick all kraft på att krossa honom på brottningsmattan. Och det gjorde han.

– Och som en brottare på den här nivån så har man rätt mycket respekt från brottningscommunityt och jag tror att folk har respekt för mig som atlet, och då spelar det andra ingen roll.

Dylan Geicks öppenhet får just nu stor uppmärksamhet på HBTQ-sajter runt om i världen och hans Instagram där han syns på söta bilder med pojkvännen Grant ökar i följare i en rasande takt.