Paret gjorde i höstas en video där de utmanade varandra att hålla sig för skratt och pojkvännen, Michael Pavano, laddade upp den på YouTube och benämnde i klippet Anthony som sin pojkvän.
– Jag hade jättekul när jag spelade in videon, men var lite orolig för hur det skulle tas emot i brottningsvärlden om folk fick veta min hemlighet. I slutändan bestämde jag mig för att den fick ligga kvar som den var i alla fall, säger Anthony Bowen till sajten OutSports.

Ett par veckor efter att filmen tankats upp på YouTube fick Antony ett mail av en brottarkollega som skrev:
– Polaren, varför har du inte berättat?
Kollegan skrev att han inte alls brydde sig vem Bowens var ihop med och att Bowens var hans bästa kompis i branschen. Efter det kände Anthony Bowens att det var dags att komma ut ordentligt och skrev i januari i år ett inlägg på Facebook där kom ut.

”Jag ska inte göra en långrandig grej men jag tror det är dags nu. Jag vill bara berätta att jag är bisexuell. Jag ser fram emot att ändra folks uppfattning om mig och bryta stereotyper allt medan jag fortsätter min resa. Jag har noll tålamod för negativitet så om detta stör er, sluta följ mig. Tack”.

Därefter stängde han av sin telefon. M efter ett tag bad han sin kille att kolla reaktionerna, och när Michael sken upp så fattade Anthony att han gjort rätt; Reaktionerna var övervägande positiva.
Sedan dess har Anthony Bowens fortsatt att posta söta bilder på paret ihop och nu börjar media sprida hans story.

– Om jag bara kan hjälpa en person att leva sina drömmar så är detta värt det för mig. Vår resa och kamp har bara börjat, avslutar Bowen.