Brasilianska fotbollsklubben Clube Gaucho spelar i tredje division och har inte varit på topp sedan 1980-talet. Nu är däremot klubben i ropet igen då fyra spelare sparkats efter att en omklädningsrumsvideo läckt ut i det offentliga rapporterar sajten Deadspin. Videon visar en spelare som runkar av två lagkamrater i duschen medan en fjärde spelare filmade det hela.

Det var förra fredagen som filmen läckte ut och klubben vidtog åtgärder direkt. Clubs Gauchos ordförande Gilmar Rosso kommenterade det hela genom att säga att det var okej att spelare vill hjälpa varandra men när de gör så i ett omklädningsrum så blir det ett klubbärende.
– Jag raderade klippet efter att ha tryckt på play, för jag tycker det var vidrigt. Vi har inget att göra med deras privata förehavanden utanför fotbollssfären, och om dom vill vara fulla, gay eller inte, så är det deras problem. Men jag har ett ansvar som ordförande när vi är ute och spelar. Klubben tar inte ställning för moral eller gott uppförande. Det enda vi känner att vi måste agera mot är att filmen spelats in i ett omklädningsrum under pågående säsong.

Rosso kände också att han var tvungen att lägga till att han gett spelarna foten för att skydda dem mot motståndarlagets hån under kommande matcher.

Här är klippet och vi varnar för nakenhet.