I en intervju med Gay Star News berättar den amerikanska wrestling-stjärnan om sin läggning, och svårigheterna med att komma in i hbtq-communityt. Med sina 135 kilon, 195 centimeter och massiva kroppsbehåring uppfattades han som ”för maskulin”.

– Jag lärde mig att man kan bli väldigt hånad för maskulinitet. Gaykillar kan vara så otroligt elaka. Jag kallades fet, ful och garderobsmiffo. Och vid den tiden så försökte jag bara förstå vem jag var och vad det var jag kände, säger han.

Övervägde självmord

Den kalla handen från hbtq-communityt fick Parrow som precis börjat nosa utanför garderoben att fundera på självmord.

– Jag anmälde mig till och med till homo-konverteringsterapi.

Han dejtade kvinnor för att försöka trycka undan sina känslor men inget fungerade.

– Ju äldre jag blev ju svårare blev det att lura mig själv och ha relationer med kvinnor. Jag kunde vara ganska elak mot dem, säger han och menar att det är något han ångrar än idag.

Kärleken till Morgan räddade honom

Plötsligt kom kärleken in i hans liv och först då kunde han acceptera sig själv. Han bestämde sig för att komma ut till sina föräldrar för den blivande fästmannens Morgans skull.

– Jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Jag kan hoppa från burar genom taggtråd och bli slagen på käften. Men att komma ut för mina föräldrar var skakande. Hur säger man ens orden ”jag är gay”. Den rädslan är något som bara gaypersoner kan förstå, säger han till Gay Star News.

Han hade oroat sig i onödan, föräldrarna hade redan listat ut att sonen var bög.

– Gud begår inga misstag, sade hans mamma.