Om man tar sig tid att skicka sitt misstycke till någon, kan det vara en bra idé att se till att det faktiskt går till rätt person.

37-åriga TV-spelutvecklaren Adam Rippon från Kalifornien har sannerligen haft en ovanlig vecka på grund av ivriga och aningen förvirrade nättroll.

Den menade mottagaren är den öppet homosexuella OS-konståkaren Adam Rippon, 28. Han har de senaste veckorna väckt starka känslor med sitt misstycke av president Trump och vicepresidenten Mike Pence. Det har fått Trump-supporters och antigay-nättroll att vilja informera konståkaren om ”vilken idiot” han är.

Dessvärre har de twittrat till fel Adam.

– Jag älskar det. Sen kanske jag tröttnar på det konstanta twittrandet om de fortsätter i flera veckor, men just nu har jag otroligt roligt åt det, säger 37-årige Adam vars inkorg nu är proppfull.

Den äldre Rippon försöker svara på alla arga meddelanden riktade åt hans namne, och säger till Kotaku att han älskar det konståkaren står för.

– Jag älskar att han hamnar i tjafs med Mike Pence och herregud vad duktig han är på att åka skridskor.

Hittills har dock ingen förväxlat de två Adam i verkligheten.

– Adam Rippons kropp är som en atomdriven sex-gepard, och min är som en potatisdriven sex-sengångare, menar den 37-åriga TV-spelutvecklaren.