De har varit ett par i åtta år, men de första fem åren var i hemlighet då Sam, som då var en högt uppskattad professionell rugbyspelare i Storbritannien, inte var redo att komma ut.

Sommaren 2015 öppnade han upp om sin läggning till tidningen The Sunday Times och blev därmed den första öppet homosexuella professionella rugbyspelaren. I intervjun berättade han också om den 32 år äldre kärleken Laurence.

De träffades på dejtingsidan Silver daddies och blev förälskade. När paret förlovade sig för drygt ett år sedan delade Sam en bild på de lyckliga två och visade upp sin förlovningsring.

– Vi var varit i varandras liv i sju år. Laurence har varit min låtsasgudfar, morbror, kusin och mycket annat bara för att säkerställa att ingen förstod att vi egentligen var ett par, skrev han under bilden.

Nu berättar paret i en ny intervju med Gay Star News om mobbingen de fått utstå från delar av hbtq-communityt på grund av sin kärlek.

– De anklagade Sam för att vara en golddigger och menade att han bara var ute efter pengar. Samtidigt som vissa anklagade mig för att pervers eftersom jag gillade en yngre kille, säger Laurence.

Vidare säger de att många också reagerade mot hatarna och tog paret i försvar.

– Det blev som en negativ reaktion mot den negativa reaktionen, vilket var fantastiskt. De sa det som vi egentligen ville säga.

Idag lever paret för resor och spenderar mycket tid i sitt hus i Italien. De är båda mycket aktiva på sociala medier och delar ofta soliga semesterbilder i sina badbyxor. De säger att de är stolta över att kunna visa upp och representera förhållanden som ser ut som deras.