Kalendern firar tio år och flera modeller kommer gästspela, bland annat den Nya Zeeländske roddaren Robbie Manson, som vi av flera anledningar tycker om! Han har till exempel tagit världsrekord i singelrodd.

”Då jag själv är en hbtq-atlet, värderar jag Warwick Rowers budskap. Eftersom de är straighta har de bevisat att att man inte måste vara gay eller kvinnlig friidrottare för att kämpa helhjärtat för att sport ska vara tillgängligt för alla. Så när killarna frågade om jag ville vara med i deras jubileumskalender, så hoppade jag på ett plan!”, säger Robbie i ett pressmeddelande.

Kalendern finns i QX Shop

Kalendern går självklart att beställa i QX Shop och vi tycker att den passar PERFEKT som en julklapp till någon du tycker mycket om. Detta är en present man verkligen kan glädjas av året runt.

Beställ din upplaga HÄR. Tänk på att beställa innan 18/12 så får du hem det innan jul!

Som grädden på moset har det släppts en promotionvideo. I klippet utlovas mycket skratt och nakna rumpor.

Intäkterna har under åren gått till flera olika välgörenhetsorganisationer som jobbar för en mer öppen sportvärld. Hbtq-rättigheter och jämställdhet har alltid varit högsta prioritet. Sedan 2014 går en större del av intäkterna till organisationen Sport Allies.

Mannen bakom kameran, Angus Malcolm, som också är producent berättar att allt startade om en hobby, men att det sedan växte till något större.

– 2014 började jag, tillsammans med killarna i Warwick Rowers, diskutera den skadliga jargongen som finns inom manlig idrott och hur vi kunde ändra den. Jag visste att de flesta som köpte våra kalendrar var gay. Så jag lade fram en idé, om att bjuda in vår målgrupp ytterligare, och donera en del av inkomsten till välgörenhet.

Här kan ni få ett litet smakprov