Tom Daley och partnern Matty Lee tar guld i 10m simhopp, vilket blir Daleys första OS-guld någonsin. Det är fjärde gången som Daley tävlar i OS och första gången för Lee. När medaljen delades ut fick vi bevittna en tårögd Daley.

Efter ceremonin pratade pressen med vinnarna, och Tom Daley som kom ut 2013, tog tillfället i akt att adressera vad han hoppas detta kan göra för andra hbtq-personer.

– Det är fler öppna atleter i det här OS än någonsin. Jag kom ut 2013, och när jag var yngre kände jag mig alltid ensam och annorlunda. Att jag inte passade in, att jag aldrig skulle kunna bli det som samhället vill. Nu hoppas jag att unga hbtq-personer kan se att oavsett hur ensam du känner dig, så är du inte det och att du kan uppnå vad du vill. Din valda familj står bakom dig. Jag är stolt över att säga att jag är gay och en os-medaljör, säger han i klippet som ni kan se nedan.

Tom Daley och Matty Lee ser spänt på när konkurrenterna hoppar. Till slut vann de guld i 10 m parhoppning.

Det är åtminstone 131 öppna atleter som tävlar i Tokyo 2020, vilket är mer än dubbelt så många än vad det var 2016 i Rio, och flest någonsin i något OS.