Candace Parker kom ut på ett lite ovanligt sätt. På Instagram delade hon flera bilder från sitt bröllop med före detta lagkamraten Anna Petrakova – som ägde rum för två år sedan.. Hon avslöjade inte bara att hon är gift med en kvinna sedan två år tillbaka utan också att de snart ska få barn.

Det har flera gånger florerat rykten om en relation mellan Candace och Anna, men inte förens nu har någon av dem själv benämnt det offentligt.

Candace har sedan tidigare dottern Lailaa tillsammans med exmaken Shelden Williams som också är en professionell basketspelare.

”Grattis på bröllopsdagen! För två år sedan fick jag gifta mig med min bästa vän framför våra närmsta vänner och familj. Mitt hjärta kunde ha exploderat. Jag grät som en bebis. Att känna mig eller dig är att känna vår kärlek. Den här resan har inte varit lätt. Jag är stolt över oss och det vi har byggt och de som vi blivit, både individuellt och tillsammans. Tack för att du alltid älskar Lailaa som din egen, för att du är mitt lugn, mitt stöd, mitt förnuft, mitt skratt, mitt gos, min dans i regnet, min lycka, mitt hem. Tack för att du alltid utmanar mig och säger till när jag har fel. Jag älskar dig, jag uppskattar dig, jag värdesätter dig och det vi har.

Vi har alltid drömt om att utöka vår familj. Det är surrealistiskt att vi nu väntar en bebis. Lailaa är så taggad på att bli storasyster.” Skriver hon på Instagram.