Bröllopet skall ha ägt rum vid en privat ceremoni på den västindiska jetset-ön St. Barth i söndags. Efter ceremonin ska paret ha blivit firade vid en exklusiv middag anordnad av konsthandlaren Larry Gargosian, där gäster bland andra var musik- och modeentreprenören Russell Simmons och skådespelerskan Porschla Coleman. Bilder från festen har hittat ut till pressen, där man noterar att den normalt svart-kiltade Jacobs för dagen bar bröllopsvitt. Även tårtan lär ha väckt vissa misstankar…

Det är inte första gången det ryktas om att Louis Vuittons chefsdesigner gifter sig med just samme pojkvän. Rapporter kom om att paret gjort slag i saken redan under en semester i Frankrike 2008 med efterföljande bröllopsresa på Ibiza/Formentera. I augusti 2009 kulle paret också ha gift sig i Provincetown, Massuchussetts, en av delstaterna där partnerskap är tillåtet i USA. Tredje gången gillt skulle då ha varit i söndags på St. Barth.

En representant för Marc Jacobs förnekar dock i ett meddelande till Us Weekly att ett bröllop ska ha ägt rum på St. Barth. Enligt samme representant är den någon som bara ”arrangerade en fest för dem, men det var inget bröllop”. Man låter också meddela att paret ”fortfarande är förlovade”. Så vem vet, det kanske blir bröllop – igen.