Robert Jacobsson
Socionom, sexolog och knullreporter på Ligga med P3

– Jag ska tillverka fitthalsband, kukörhängen och påbörja min masteruppsats. Samtidigt ska jag på en roadtrip till min bror i Göteborg, syster i Ljungskile och farmor och farfar i Flateby (Dalsland). Sedan bär det återigen hemåt till Malmö, där jag kommer att planera den sexuella revolutionen och mysa.

Sophie Uppvik
Sjuksyrra och Robinsondeltagare två gånger om

– Jag har inga roliga nyheter att komma med. Jag ska bara jobba, jobba, jobba, jobba, jobba, jobba och jobba. Sju dagar i sträck! Inom vården kan det bli så. Kanske roligare att fråga någon annan?

Robert Fux
Skådespelare och artist

– Jag är egentligen nyårstypen som föredrar fyrverkerier, fridans och bubbel, framför att sitta apatisk och uppradad i en soffa med en ask Aladdin i knät och stirra på Disney’s gamla tecknade rasseskämt. Men i väntan på party blir det paranötter, hallmålning och förhoppningsvis en hel del pulka. Jag tänker också se ikapp alla dokumentärer på SVT Play, som jag inte har hunnit med, bada och vila upp mig i inför kommande säsong på Stadsteatern. Sen kommer ju halva min österrikiska familj till Sverige och det brukar jag fira med att laga brunkål, bjuda på varm punsch och boka upp min terapeut för hela januari.


Navid Kabiri
Restaurangkonsult och festfixare.

– Skit. Är det jul redan? Haha. Ska faktiskt åka till Växjö med min kille och hund och fira med hans familj. Kasta lite snöbollar på dem och göra några snöänglar och sedan ska vi hem och jobba. Någon måste planera inför Cleans stora nyårsfest. God jul allihop!

Gunn Lundemo
Driver Club KG och andra klubbar och är DJ

– Jag firar jul med Katja, tjej och familj. Vi kör club KG på juldagen!