Helt nyligen öppnade QX Shop i en ny fräsch form där vi tagit hjälp av företaget E37 för att kunna presentera allt vi har i shoppen bättre och dessutom har vi nu släppt på Klarna för fakturaköp även för privatpersoner. Och shoppen finns nu även på engelska och snart släpper vi den på finska.
Lagom till QX Shop-premiären är vi stolta att kunna presentera Berserker Rugbys väggkalender för 2014! 12 månader av idel sexiga bilder plåtade av Frank Lee och Peter Gaszynski i samarbete med Björn K Axelsson och Thomas McEntee som arbetade fram konceptet. Hela arbetet med kalendern har dessutom filmats för att bli en del av ett dokumentär om lagets framgångar. Filmen kan du se i QX Shop.

– När vi tryckte vår förra kalender ville vi tillfredsställa alla målgrupper med en lagom sexig och lagom familjevänlig kalender. Men vi hade underskattat våra fans. De älskar Berserkers just för att vi inte är lagom. Berserkers är ett gäng män som spelar världens aggressivaste lagsport, därför har vi tagit fram ett mer vågat koncept som ska tillfredsställa våra fans, säger Salvador Urquiza, projektledare för kalendern.

Kalendern släpptes förra helgen då det var ett stort XXL Sportparty på Paradise Garage där förutom Berserkers även Stockholm Dolphins och Stockholm Snipers deltog.
Förutom Berkserkers kalender finns sju andra väggkalendrar riktade till killar. Hra vi tur hinner vi även i år få in ett gäng tjejkalendrar. I shoppen finns en mängd varor att surfa runt bland som funkar som julklappar, till gay och hbtq-festerna eller för att helt enkelt köpa till sig själv!




Berserkers kalender – och video hittar du här



Fler kalendrar för 2014 hittar du här