En sjundeplats, precis ovanför nedflyttningsstrecket och fem poäng före de två bottenlagen Nettans Lärlingar och Ragnar med två matcher kvar (Nettans Lärlingar dock med en match mindre spelad). Men det blev två uddamålsförluster för Snipers samtidigt som Nettans Lärlingar vann båda sina matcher, vilket gör att Snipers åker ur division 1 efter bara en säsong.
Snipers fick ställa upp med en reservmålvakt då de båda ordinarie målvakterna var borta. Och inledningen på matchen mot Pansarvagnarna var långt ifrån lyckad. Pansarvagnarna tar tidigt ledningen och en back i Snipers vrickar foten och och får kliva av för resten av dagen. Resten av matchen blir märkligt avvaktande, spelet var oorganiserat och matchen slutar 2-1 till Pansarvagnarna.

I match nummer två, mot FC Barba, är det jämnt till en början men sedan får FC Barba in ett par snabba mål och rycker från till 6-2. Då vaknar Snipers till på allvar och börjar spela bra innebandy för första gången för dagen. Det blir en lång press mot FC Barbas mål och i slutminutrarna har Snipers reducerat till 5-6. Men det blir inga fler mål, och Snipers kammar noll i sista omgången. Senare visar det sig att Nettans Lärlingar vunnit båda sina matcher vilket innebär att dom går förbi och knuffar ner Snipers under nedflyttningsstrecket.

Trots nedflyttning känns läget inte alltför nedslående. Laget har spelat jämnt mot de flesta lagen i divison 1, och med lite tur hade man hållit sig kvar. I divison 2 blir motståndet lättare och det kan bli kul med lite fler segrar igen; i höstas i division 2 vann Snipers ofta och stort. Det är bara att hoppas att den kommande hösten blir lika bra som den förra!


FC Barba gör 4-2 mot Stockholm Snipers i säsongens sista match

Matchfakta:
Stockholm Snipers – Pansarvagnarna 1-2
Snipers mål: Martin

FC Barba – Stockholm Snipers 6-5
Snipers mål: Niklas 2, Martin 2, Mats 1.

Tabellen:

Boys & Girls; 38 poäng
Bittersweet; 26 poäng
Pansarvagnarna; 26 poäng
————————————-
FC Barba; 25 poäng
Logica; 24 poäng
Stockholm Södra BK; 23 poäng
Nettans lärlingar; 15 poäng
————————————
Stockholm Snipers; 14 poäng
Ragnar; 12 poäng