De inledde dock dagen med en förlust mot italienska Godado.Com Mediolanum med 0-1. De skakade dock av sig den förlusten snabbt och stod för en kämparinsats mot danskbelgiska Pan Pink Devils där de vann med 2-1 efter mål av David Knuutinen och straff av Jayme Ferreira.
Detta innebär att Snipers blir 2:a i sin grupp och får möta italienska Kingkickers i kvartsfinal på torsdagen.

Hårt motstånd för svenska damerna

Damfotbollen hade dock flera jobbiga matcher och inledde dagen med en 0-7 förlust mot tyska Hobbergaasen Old Stars. De spelade sedan en bra match mot blandlaget Melt där de hade ett gäng med bra chanser, men dessvärre var stolpen inte deras vän under matchen och Melt avgick tillslut med segern med 5-2. Som avslutning på dagen fick de möta Klub Diers som spelade en helt annan klass än de lag som de tidigare mött. 14-0 slutade matchen och det var ingenting att diskutera om. Klub Diers spelade helt enkelt underbar fotboll.
På torsdagsmorgonen kommer Stockholm Snipers att spela om 9:e platsen mot tyska Bananashot.

Tungt för svenska handbollskillarna i tisdags

Lika tungt var det i handbollshallen för svensk del. Första matchen mot Pan 3 slutade med en förlust 9-20 efter en mycket dåligt offensivt spel.
Andra matchen som var mot Danish Delight var betydelselös för båda lagen då Snipers redan var sist i gruppen och DDL vinnare så det blev en match där det testades och experimenterades. Slutresultatet blev 16-7 till DDLs favör.
På torsdag möter Snipers Pan lag 2 i en match om 9:e platsen.





[image id="97204"]

Bra start av Snipers innebandylag

KÖPENHAMN. [ingress]Medan fotbolls och handbollslagen hade en spelledig dag så satte Stockholm Snipers innebandygäng igång med sin turnering, och det gjorde de med besked. [/ingress]