Varje all-star lag hade spelare från Outgames turneringen och i och med att Stockholm Snipers var det enda svenska laget så fick de äran att försvara de svenska färgerna i denna showmatch.
De tre all-star lagen mötte Bolsjedrengerne i varsin period á 12 minuter och stämningen var på topp.
– Det kändes jättekonstigt att spela mot dom, säger Jens Wilumsen som spelar för Stockholm Snipers handboll och är född och uppvuxen i Danmark. Det är spelare som man har sett när man har växt upp och i och med att handboll är en sån stor sport i Danmark så kändes det väldigt mäktigt.

Snipers i blått mot danska OS-laget i en vänskapsmatch

Stockholm Snipers var först ut och försvarade stolt Sveriges heder. Med ett bra försvar och en målvakt på topphumör så slutade matchen 4-1 till Bolsjedrengernes favör.
– Det var en otroligt rolig match, säger målvakten Claes Lindgren. Först och främst är det en ära att få spela mot dessa spelare, men att sedan spela hyfsat jämnt och även rädda några frilägesskott mot dom, man känner sig som en superstjärna.
– Det är svårt att vara försvarsspelare mot dom, lägger Jens till. De var så mycket längre, men vi gjorde ett bra jobb och kom till några skott vilket är bra.”
Det norska all-star laget vann sin match med 10-3 och det danska besegrades med 7-4.