Innebandyn var först ut där de mötte Raballder Oslo i semifinal och fick en drömstart med två mål efter bara drygt en minut. Första målet kom redan efter 20 sekunder av Martin Thompson, och en minut senare lägger Patrik Ekengren in en retfullt enkel boll från över halva planen. Raballder jobbade sig in i matchen och fick ett reduceringsmål som gick in via en Snipers-spelare, och kvitteringen kom strax efter med en boll som Snipers-spelarna tyckte tog i sidan av målburen, men som bedömdes som mål av domarna. Strax innan halvtid gjorde Ulrika Eriksson 3-2 till Stockholm Snipers. Efter paus spelade Stockholm Snipers riktigt bra, täppte till bakåt samtidigt som laget lyckades göra ytterligare 4 mål. Slutsegern skrevs till 7-2, och laget spelar final på fredagen mot Schweiz som vann sin semifinal mot det danska laget Hafnia 2.
– Vi har gjort en jättebra turnering än så länge, säger lagledaren Patrik Ekengren. Till skillnad från de andra lagen har vi ett välorganiserat försvarsspel, vilket har gjort att vi har kunnat täppa till bakåt och fått flera enkla mål framåt.

Damfotbollen spelade sedan sin match om 9:e platsen mot tyska Banana Shot och det var ett desarmerat lag som kom ut på fältet. 3 av de ordinarie spelarna hade utgått med skador och istället fick tränarna Kerstin Klemets och Cissi Malmersjö hoppa in och ställa upp för laget. Med tanke på de förutsättningarna så var resultatet 3-1 i Banana Shots favör helt acceptabelt. Sammanlagt blir Stockholm Snipers 9:a i damfotbollsturneringen.

Herrfotbollen började dagen med att spela kvartsfinal mot italienska Kingkickers. Ett fint broderssamarbete mellan Tobias och Nils Selling ledde till matchens första och enda mål. Matchen var tidvis väldigt tuff och Snipers satsade på att hålla undan med starkt försvar. Tyvärr åkte målvakten David Unnersjö-Jess på en hjärnskakning efter en olycka och fick ledas av planen. Istället ersatte utespelaren Peter Sjödin och gjorde flera fina räddningar som gjorde att Snipers höll undan till slutet och därmed blev klara till semifinal.
I semifinalen väntade amerikanska Stonewall FC som skulle bli en tuffare historia. Efter ett ledningmål av amerikanerna så kvitterade Christoffer Smitz till 1-1 med assist av Jayme Ferreira i andra halvlek. Ställningen höll sig till de sista 5 minuterna då amerikanerna slog till med 2 mål och vann alltså matchen med 3-1.
Stockholm Snipers slutar då 3:a i herrfotbollsturneringen och får åka hem till Stockholm med ett brons i bagaget.
– Vi är nöjda med turneringen och bronset, säger spelaren Niklas Ek. Men det hade varit roligt att spela final mot värdnationens Pan Fodbold.

Snipers herrar firar brons!

Herrhandbollen hade match om 9:e platsen mot danska Pan lag 2, ett lag som de i gruppspelet förlorade med uddamålet och Snipers var väldigt revanschlystna.
– Det var en neslig förlust och vi har sett fram emot returmötet, säger lagledaren och målvakten Claes Lindgren.
Matchen började jämnt och lagen följdes åt till halvtidsvilan där ställningen var 7-5 till Snipers fördel. I början av andra halvlek kom Pan 2 ikapp till 7-7 men närmare segern än så kom de inte. Med ett mycket starkt försvar, en lekfull offensiv som involverade alla spelare och en målvakt som vägrade släppa in fler mål så drog Snipers ifrån med råge. Segersiffrorna blev tillslut 15-8 och revanschen var därmed tagen.
– Hela laget bidrog verkligen till den här segern, säger Claes. Den var verkligen välförtjänt och det fick vi även höra från de andra lagen.
Totalt slutar Stockholm Snipers 9:a i handbollsturneringen, ett resultat som killarna trots allt är nöjda med.
– Vi kom hit med förhoppningen om att komma till semifinal, men efter att ha sett de andra lagen spela så insåg vi att vi hade mer att lära, och det har vi gjort under turneringens gång, säger Claes. Vi har haft kul, fått nya vänner och lirat handboll, bättre kan det inte bli.