Trots att träningssäsongen pågått ett tag har korplaget inte haft en enda ordinarie uppställning. I söndagens matcher var det tre nya spelare, däribland en ny målvakt som kom med i Snipers för första gången på träning förra veckan. Inledningen på matchen mot ”Dårfinkarna” var inget vidare, och det blev snabbt 1-0, 3-0 och 5-0 till motståndarna. Snipers fick sedan hål på nollan, och laget började sedan successivt jobba sig in i matchen. Och det skulle visa sig bli en riktigt skön upphämtning, för när slutsignalen gick hade Snipers kvitterat till 5-5 efter två mål av Ulrika Eriksson.

Vinst för Stockholm Snipers (i blått) mot Ragnar med 5-3.

Även den andra matchen, mot ”Ragnar”, började med underläge 0-1 och det blev en riktigt svängig historia. Ulrika skjuter in 2-1, men sedan gör också ”Ragnar” ett tjejmål och det är undeläge igen. Stefan Strömgren gör 3-3 efter snyggt passningsspel i anfallet och till slut avgör Ulrika med dagens fjärde mål, och det blir seger med 5-3.

Det är bara att konstatera att laget verkar trivas i division 2 (trots degraderingen i våras). Och med lite bättre samspel i laget kan det bli en riktigt trevlig höst. Noterat: Med Korpens sätt att räkna (tjej)mål gjorde Ulrika Eriksson 8 av lagets 10 mål.

Matchresultat:

Dårfinkarna – Stockholm Snipers 5-5
Ragnar – Stockholm Snipers 3-5